Hej då, Storbritannien

Hej alla monsterdiggare! Det var ett tag sedan sist, men det är inte mycket att göra åt. Jag bloggar när jag känner för det, eller har någonting att säga, eller i bästa fall bådadera, och nu är det väl lite så. Det händer ju en faslig massa grejor nu i världen, inte minst då att Storbritannien röstade för att lämna EU, vilket kom lite som en chock för de flesta. Nu vet jag i och för sig inte om jag har så mycket att säga om den saken, men det är intressant att följa eftersom det inte verkar som någon i Storbritannien egentligen vet vad de ska göra. Cameron avgick utan att begära brittiskt utträde ur EU, och nu säger alla att de ska ”vänta”. Jaja, saliga äro de saktmodiga och om Storbritannien fortfarande väntar med sitt utträde om fem år så blir i alla fall inte jag förvånad.

Det brittiska utträdet kommer ju också att få konsekvenser för svensk del, men jag undrar hur pass mycket, egentligen. Just nu verkar ju alla bara yra runt och kackla som ett gäng höns, och det känns nästan lite meningslöst att följa med i händelseutvecklingen. Bäst att bara vänta tills dammet lagt sig lite så det går att skaffa sig en bättre bild av vad som händer och sker. Det är också vad jag gör just nu, ignorerar världen, har semester och njuter av grönskan. Världsfrånvänt javisst, men man måste ju tänka på sig själv lite ibland också.

Rumsterat om hemma
Sedan har jag rumsterat om en del hemmavid också, genom att skaffa två stycken nya garderober. Två stycken? Jo, det är så enkelt. Jag har så mycket gamla kläder och grejor som nästan aldrig används för att de ligger undanstoppade och det är ju slöseri! Tanken är att med två garderober där jag kan ha kläderna och lite annat smått och gott så kanske jag också använder mig av dem lite. Dessutom så är extra förvaringsutrymme alltid välkommet för en sådan som mig. Jag sparar på det mesta, för man vet aldrig när det kan komma till användning. Garderoberna köpte jag hos chilli.se, och jag är hur nöjd som helst. Praktiska, rymliga och väldigt väldigt prisvärda.

Vi syns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *